กิฟฟารีน

กิฟฟารีน

ค้าหาภายในเว็บบอร์ดค้าหาภายในเว็บบอร์ด

อ่านกระทู้ทั้งหมด


วิธีทำ Kaisendon (How to Make Kaisendon, Japanese Sashimi Rice Bowl)


Ingredients for Kaisendon (serves 2) 360cc Rice (1 1/2 u.s. cup) 400ml Water (1 2/3 u.s. cup) 1/2 Cucumber 1 Myoga Ginger 6 Shiso Leaves Newly Harvested Ginger White Radish Sprouts 1 Long Green O...
From : Fortune Stars  
Email : IP : 118.174.36.185

ลบ




ความคิดเห็นที่ 1 From : Fortune Stars
Ingredients for Kaisendon (serves 2) 360cc Rice (1 1/2 u.s. cup) 400ml Water (1 2/3 u.s. cup) 1/2 Cucumber 1 Myoga Ginger 6 Shiso Leaves Newly Harvested Ginger White Radish Sprouts 1 Long Green O...
Ingredients for Kaisendon
(serves 2)

360cc Rice (1 1/2 u.s. cup)
400ml Water (1 2/3 u.s. cup)

1/2 Cucumber
1 Myoga Ginger
6 Shiso Leaves
Newly Harvested Ginger
White Radish Sprouts
1 Long Green Onion
50g Newly Harvested Onion (1 3/4 oz)

150g Maguro - Tuna (5 1/4 oz)
2 Scallops

Wasabi
1 tbsp Soy Sauce
1 sheet of Toasted Nori
Toasted White Sesame Seeds

About Music
Frédéric Chopin - Valse in D-flat major "Minute Waltz" - Op. 64 No. 1
Play by Muriel Nguyen Xuan, recording by Stéphane Magnenat
Category: Howto & Style
Tags: cooking Japanese food recipe fish seafood steamed rice bowl myoga shiso maguro tuna scallop donburi wasabi sushi nori onion 海鮮丼 料理 レシピ クッキング 作り方
Date Time : 2009-10-30 02:45:55 IP: 118.174.28.137

ลบ



ข้อความ
ผู้ Post
PicPost รูปไม่เกิน 100 Kb(jpg เท่านั้น)
   
Captcha
YfWmJENCTnMZ

รหัส
กิฟฟารีน