กิฟฟารีน

กิฟฟารีน

ค้าหาภายในเว็บบอร์ดค้าหาภายในเว็บบอร์ด

อ่านกระทู้ทั้งหมด


วิธีทำ Oyakodon, (How to Make Oyakodon, Japanese Chicken and Egg Rice Bowl)


Ingredients for Oyakodon (serves 1) 50ml Dashi Soup (1/5 u.s. cup) 1 tbsp Soy Sauce ** 1/2 tbsp Sake (I forgot to add Sake on the list of ingredients in the video) 1/2 tbsp Sugar 1/2 tbsp Mirin 1/...
From : Fortune Stars  
Email : IP : 118.174.36.185

ลบ




ความคิดเห็นที่ 1 From : Fortune Stars
Ingredients for Oyakodon (serves 1) 50ml Dashi Soup (1/5 u.s. cup) 1 tbsp Soy Sauce ** 1/2 tbsp Sake (I forgot to add Sake on the list of ingredients in the video) 1/2 tbsp Sugar 1/2 tbsp Mirin 1/...
Ingredients for Oyakodon
(serves 1)

50ml Dashi Soup (1/5 u.s. cup)
1 tbsp Soy Sauce
** 1/2 tbsp Sake
(I forgot to add Sake on the list of ingredients in the video)
1/2 tbsp Sugar
1/2 tbsp Mirin
1/2 Small Onion
85g Chicken Meat (3 oz)
2 Eggs
10 Japanese Wild Parsley (Mitsuba)
200g Rice (7 oz)

About Music
Frédéric Chopin - Valse in D-flat major "Minute Waltz" - Op. 64 No. 1
Play by Muriel Nguyen Xuan, recording by Stéphane Magnenat
Category: Howto & Style
Tags: cooking healthy Japanese food recipe chicken egg mitsuba onion donburi rice bowl dashi soup soy sauce sake mirin wild parsley 親子丼 料理 レシピ クッキング 作り方
Date Time : 2009-10-30 02:53:43 IP: 118.174.28.137

ลบ



ข้อความ
ผู้ Post
PicPost รูปไม่เกิน 100 Kb(jpg เท่านั้น)
   
Captcha
cmmUq@Y@YxSj

รหัส
กิฟฟารีน